Gránit sírkő

A gránit sírkő napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek, amelynek hátterében többek között a tartósság, az esztétika és a könnyű gondozhatóság áll.

A gránit sírkövek vulkanikus kőzetből készülnek, amelyek mintája és anyaga a képződésük módjának megfelelően számtalan féle lehet. Éppen ezért relatív nagy választékban érhetőek el a különböző anyagminták.

A gránit sírkő alapanyaga

Az alapanyagot nagy tömbökben bányásszák, amit utána kisebb táblákra, vagy tömbökre darabolnak tovább. A sírkő garnitúrák különböző elemei ilyen táblákból kerülnek kivágásra, majd több fázisú csiszolás után tükörsimára fényezik az elkészült elemeket.

A gránit fejkövekre tábla nélkül is kerülhet felírat, ugyanis az anyag tulajdonságaiból kifolyólag könnyen, és jól véshető mind kézi, mind gépi úton.


Az alapanyag jellemzői ugyanakkor azt is lehetővé teszik, hogy az elkészült sírkövekre néha már nevetségesnek tűnően hosszú garanciát lehessen vállalni. Ez azért van, mert a kiszállítás és összeállítás után jó eséllyel nem lesz szükség semmiféle utómunkálatra.

Gránit sírkő

Nézze meg a többi szolgáltatásomat és tudjon meg róluk többet itt!

Kérjen egyedi árajánlatot az alábbi elérhetőségeken:
Email: schnieder.attila.ferenc@gmail.com
Telefon: +36 70 / 77 55 911 vagy 06 74 / 450 520

Tekintse meg további referenciáimat Facebook oldalamon is!